stomastoma

Over Dansac


Al ruim 30 jaar is Dansac een begrip in de stomazorg in Nederland. Omdat wij gespecialiseerd zijn in de stomazorg, en ons alleen maar bezighouden met stomazorg, kunnen wij onze aandacht volledig richten op de producten, de wensen en de behoeften van de gebruikers van stoma-opvangmateriaal.

Het moederbedrijf en tevens de fabriek zijn gevestigd in Fredensborg, Denemarken. Het kantoor in Nederland is gevestigd in Amersfoort. Het magazijn wordt wekelijks bevoorraad en ‘nee’ verkopen komt dan ook zelden voor.

Ons team bestaat uit een aantal deskundigen met zeer veel parate kennis. Wij hebben drie stomaverpleegkundigen in dienst die hun sporen verdiend hebben in het ziekenhuis of bij de bandagist / medisch speciaalzaak. Zij vervullen bij ons een adviserende rol.

De medisch professional en de gebruiker zijn in onze opinie belangrijke schakels. Uw opmerkingen, ideeën en suggesties zijn voor ons bedrijf enorm belangrijk. Door goed en kritisch te luisteren, zijn wij in staat om producten te maken die voldoen aan de eisen van deze tijd.

Dansac, Dedicated to stomacare.